Decor inspiration

Late night thoughts

Hey Bloggen

Det er ved at være et godt stykke tid siden jeg har blogget, så nu syntes jeg at det var ved at være på tide.

Sidst i hørte fra mig, gik jeg jo på efterskole, men nu er jeg gymnasieelev.

Jeg går i 1.d på Nykøbing Falsters katedral skole, min studeretning er samfundsfag, engelsk og psykologi. Jeg valgte den retning fordi jeg elsker at lære politik og omverdenen. Jeg syntes også at psykologi lyder som noget lige for mig.

Jeg er kommet i en helt vildt god klasse, vi har et virkelig godt sammenhold allerede.

Udover at være optaget af skolen, så er jeg jo også flyttet hjem igen. Efter jeg er flyttet hjem, har jeg fået lavet mit værelse, så det skal i nok også få at se på et tidspunkt i den nærmeste fremtid.

Lige nu er jeg optaget af mine lektier, men tænkte at jeg lige ville holde en lille pause og komme med et lille indlæg til jer.

XOXO

Sara

Skærmbillede 2015-10-18 kl. 22.41.28

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Decor inspiration