Velkommen

Raco brænding på NE

Heeey bloggen

Som jeg har nævnt i min beskrivelse af mig, så går jeg på Næsgaard efterskole.

På min efterskole har vi 4 linjer:

Kunst & Design, Musik, Natur og Sport.

Jeg går på kunst og design linjen da jeg er en meget kreativt anlagt person. I starten af året lavede vi en lerfigur af en krop, der hver især skulle afspejle en følelse. De her figure skulle så Raco brændes, hvilket vil sige at man skal glasere dem med noget specielt maling, og så bygger man selv en ovn. Det har været en super hyggelig men dog også meget kold fornøjelse.

Hvis i vil høre mere om hvad vi går og laver her på skolen så må i endelig skive det.

XOXO

Sara

11120504_842407025820465_663001665_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Velkommen